Car Audio--> niewielki upgrade ori audio, jak to zrobić ?
Zamieszczone przez tomekjmopl
P.S. Jakbyś się cofnął w tym temacie troszkę wtył, to byś wyczaił, że pozdrawiałem Ciebie już jakiś czas temu... :wink:, jednak bez odzewu :P
aa faktycznie, umknęło mi, sorki ops:
a świat faktycznie jest mały :wink:
do zobaczenia na południowym spocie, jak nie najbliższym w Czeladzi (ja jadę) to na następnym w KR
Car Audio--> niewielki upgrade ori audio, jak to zrobić ?
Cześć, chcialbym polepszyć NIECO :lol: jakość dzwięku w moim aucie.Myslalem,ze wystarczy wymiana glosnikow z przodu i z z tyłu tych w boczkach(mam golfa 3dr), nie chcialbym montować głosników w polce tylnej ponieważ bardzo rzadko ją wożę(auto pelni funckje użytkowego). Czy omżecie mi cos doradzic ?? Jakie glosniki, jaki wzmak jak itd.
Dodam tylko ,że chciałbym pozostac przy swoim fabrycznym radiu-mała navi (MCD)
Nexus6, chcialbym przeznaczyc oczywiscie jak najmniej :wink: Chcialbym to wykonac za pomoca sprzetu w stylu - najlepsza cena/jakos Jak możesz rzuc w jakich widelkach bylyby takie glosniczki, rozumiem,ze wzmacniacz nie jest potrzebny ??
Ground Zero Audio steht für hochwertige Car Audio Produkte. Über 400 Car HiFi Produkte vom High End Verstärker bis zu 38cm Subwoofern sind weltweit im Angebot.
cena: 290 zł
posłuchasz i ocenisz czy chcesz jeszcze wzmacniacz do tego czy nie
w razie czego w klasie budżetowej rządzi Ground Zero ;]
Ground Zero Audio steht für hochwertige Car Audio Produkte. Über 400 Car HiFi Produkte vom High End Verstärker bis zu 38cm Subwoofern sind weltweit im Angebot.
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
octavianus, GZ zamiata Hertzem ESK i to zarówno pod radiem, jak i pod zewnętrznym wzmakiem;
nie ma "ostrego" tweetera, ma bardziej zrównoważone brzmienie
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
octavianus, GZ zamiata Hertzem ESK i to zarówno pod radiem, jak i pod zewnętrznym wzmakiem;
Widze ze moje hertze sa poniewierane na kazdym kroku :P Zastanawiam sie czy jest az taka roznica na plus dla tych GZ? :roll: Kto z wawy ma je w aucie?, aby na spocie jakims odsluchac.
Widze ze moje hertze sa poniewierane na kazdym kroku :P Zastanawiam sie czy jest az taka roznica na plus dla tych GZ? :roll: Kto z wawy ma je w aucie?, aby na spocie jakims odsluchac.
Ja mam + super radio STREAM :diabelski_usmiech . Niestety prawdopodobnie dziś nie będę w Zeppelin więc odsłuch najwcześniej za tydzień...
Komentarz